Quality Pack bvba

Korte Mussepi 1 B
B-2860 Sint Katelijne Waver
België

[TEL] +32 (0)15 555 001
[FAX] +32 (0)15 555 200
[@] Info@qualitypack.be

BE 0451 839 856

QUALITY PACK is een handelsonderneming actief op de verpakkingsmarkt sinds 1994 en vooral gespecialiseerd in barrièrefilms die verwerkt worden in zakken en folies geschikt voor dieptrek, flowpack of sluitfilms voor schalen. Wij leveren deze verpakkingsmaterialen vooral voor toepassingen in de verse voedingsindustrie en in het bijzonder voor bewaring onder vacuüm, bij begassing (MAP) of met gecontroleerde atmosfeer (CAP).

Aanvullend leveren wij een groot assortiment in verpakkingen die eveneens inzetbaar zijn in de voeding bij verwerking van vlees, vis, kaas, groenten en convience food. Ook deze leveren wij voornamelijk aan de industrie en verpakkingsgroothandels.

Speciale verpakkingen zoals stazakken (doypack), zippersluitingen (easy open), securitybags, aluminium bags enz... behoren eveneens tot onze specialisatie doch worden in nauw overleg met onze klanten uitgewerkt naar behoefte en wens. Onze uitgebreide technische kennis van verschillende gelamineerde en geëxtrudeerde films laat ons toe ook enkele grote spelers in de pharmacie tot ons cliënteel te kunnen rekenen.

Eveneens voor gepersonaliseerde verpakking kan U bij ons terecht.

Onze eigen grafische afdeling werkt ontwerpen uit, maakt drukproeven en/of dummy's waarheidsgetrouw, om zo het gewenste resultaat om te zetten tot een bedrukking in flexo of helio toepasbaar op zakken of folies

Door tal van partnerships met onze leveranciers zijn wij een onderneming die met de nodige knowhow (van 20 jaar) op een competitieve wijze een doorgedreven aankooppolitiek beheren en zo onze positie op de markt behoud. Onze producten worden vooral betrokken uit de Europese Unie, Israël en het verre Oosten.

Al onze leverancier zijn geselecteerde productiehuizen die de nodige certificaten behaalde ter ondersteuning van de gevraagde attesten die nodig zijn voor verwerking in de voeding. QUALITY PACK voert zijn verpakkingen onder het label Q en staat voor 'quality packaging'. Al onze verpakkingen zijn VOEDINGS-, BRC-, en HACCP-geschikt.