Over QUALITY PACK

QUALITY PACK is in 1994 opgericht als een handelsonderneming en actief op de verpakkingsmarkt .

Sinds aanvang zijn wij  vooral gespecialiseerd in barrièrefilms die verwerkt worden in zakken en folies geschikt voor dieptrek , flowpack of sluitfilms voor diverse schalen.

Deze verpakkingsmaterialen leveren wij vooral  voor toepassingen in de verse voedingsindustrie en in het bijzonder voor bewaring onder VACUUM  ,met begassing (MAP) of bij gecontroleerde atmosfeer (CAP).  Onze uitgebreide technische kennis van verschillende gelamineerde en geëxtrudeerde films laat ons toe enkele grote spelers in  voeding en farmacie  tot ons cliënteel te kunnen rekenen.

… 25 jaar later

Sinds enkele jaren waait er ook een nieuwe wind in de verpakkingsindustrie en die is ons ook niet ontgaan. Allemaal zijn we bezorgd om het klimaat en milieu en hebben we de mond vol van recycleren , biodegradeerbaar of in t algemeen groenere verpakking !

Sinds 2012 hadden wij reeds tal van projecten lopen om verschillende verpakkingen groenere te krijgen en dit in verschillende mogelijkheden en met vallen en op staan doch met weinig resultaat .

Het heeft even geduurd maar In 2013 kwamen wij in contact met HALOPACK , toen nog nieuw en in de aanvangfase als bedrijf  doch bekroond met de ZILVER NOOT award voor innovatieve en groene verpakking.

Qualitypack geloofde van in het begin in deze verpakking en liet dit niet meer los . Deze verpakking bood het hoofd aan tal van schalen verpakkingen en vooral als alternatief en duurzame verpakking. De missie was duidelijk: de afvalberg verkleinen en recyclere ! Extra troef was dat dit niet zomaar een kartonnen schaal was maar de eerste waar MAP op toepasbaar was , geschikt voor de microgolf , geschikt voor de oven (mogelijkheid tot skinnen)  en vooral recyclebaar ! … het verhaal begint !!!

Na 25 jaar als onderneming kunnen we zeggen dat we al een tijdje meegaan in het verpakkingsland en leggen ons sinds 2013 meer toe op duurzame verpakkingen . Halopack is daar in onze prioriteit geworden aangevuld met de kennis van folie’s is dit heden onze grootste afzetmarkt geworden.

Door langdurige partnerships met onze leveranciers zijn wij bovendien  een onderneming die op een competitieve wijze een doorgedreven aankooppolitiek beheert en zo onze positie op de markt competitief behoud.

Samengevat kunnen we zeggen dat we na al deze jaren ondernemerschap in de verpakkingsmarkt wel wat know how opgebouwd hebben en mee zijn met de verandering in het verpakkingslandschap !

 

WANT OOK WIJ GEVEN OM DE WERELD VAN MORGEN !!
EN DAAROM DOEN WIJ HET VANDAAG AL !